INFORMATION

VISION

Vi vill se förbi begränsningar och fokusera på nya möjligheter för varje uppdrag när det gäller såväl material och lösningar som genomförande. Ett nära och personligt samarbete med våra kunder är vår förutsättning för att förverkliga era behov och önskemål. Vår styrka är att med engagemang erbjuda ett flexibelt tankesätt, att lyssna till era krav och visa på möjligheter och alternativ i era projekt.


HISTORIK

Lerch Träinredningar AB har med sina 41 år en gedigen bakgrund. 1968 startade möbelsnickarmästare Rupert Lerch ett snickeri med sin dåvarande kompanjon Peter Claasen i Tyresö. 1972 började en ny epok för R.Lerch Träinredningar AB i gamla Münchenbryggeriet på Söder Mälarstrand med nya kunder och spännande uppdrag. Utsikten över vattnet mot Stadshuset varhänförande. Efter sex år skulle bryggeriet rivas och byggas nytt, vilket föranledde stort protesttåg genom Stockholm, men det hjälpte föga. Snickeriet hänvisades nya lokaler i gamla Danviks Hospital vid Hammarbykanalen där man kunde se båtarna passera. Men även här skulle rivas och våren 1987 flyttade vi in våra nuvarande lokaler på Kvarnholmen. Sjöutsikt har vi alltjämt! Under alla dessa år har vi skapat oss ett stort nätverk av kontakter och genomfört många intressanta projekt. Förutom ett stort antal restaurang- och hotellinredningar i Stockholm och ute i landet har vi levererat viktiga objekt bland annat till Älvsjö Mässan, Arlanda flygplats och Stockholms Central. 40 inspirerande och lyckade år efter start sålde Rupert hösten 2008 Lerch Träinredningar till oss, Martin Björklund och Erik Hesling, som båda arbetat i företaget under femton år. Vi driver nu företaget vidare och fyller på med nya idéer och skapar nya spännande samarbeten. Att vårda våra gamla kontakter är en grundförutsättning!Stockholm i december 2009/Martin Björklund och Erik Hesling


MASKINPARKEN

I den välutrustade maskinparken på Kvarnholmen tillverkas de möbler och den inredning som vi sedan levererar och monterar på plats.
Våra åtta anställda är välutbildade snickare med stor kompetens och inte minst  med känsla för olika material, inte bara träbaserade utan också för bland annat glas, sten, metaller och kompositmaterial såsom Corian och Hi-mac.

SAMARBETSPARTNERS

Bland Lerch Träinredningars samarbetspartnar finns flera av Skandinaviens tongivande arkitekter, inredare, formgivare och byggare, som alla hjälpt att trimma oss.  Vi jobbar även med en mängd leverantör. Bilden ovan visar ett axplock av våra samarbetspartner. Klicka på bilden för att se länkar till respektive företag.

Kommentarer är avstängda